Kiss Árpi kérdése:
Októberben újra kezdhetem?
Figyelt kérdés
Ha nem sikerül jól most az érettségim, akkor októberben újra neki futhatok? És továbbra is megpályázhatom azt az egyetemet amit először jelöltem be?2011. máj. 1. 20:07
1/2 anonim válasza:
Mindkettőre igen a válasz :) annyi, hogy még egy érettségi ugyanabból a tantárgyból ugyanolyan szintem, még akkor is, ha van tanulói jogviszonyod, tehát ingyen érettségizhetsz, pénzbe kerül. Tárgytól függően kb 17000 ft.
2/2 A kérdező kommentje:
na az jó :D de hallottam olyat is hogy, ha októberben megyek megint akkor egyetemen már csak fizetősre jelentkezhetek, ez igaz?
2011. máj. 2. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!