Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Egy munkaügyi központ keretébe...

Egy munkaügyi központ keretében elinduló OKJ képzésen ha azt írják hogy heti 30 óra lesz, akkor azt hogy kell értelmezni?

Figyelt kérdés
mert egyetemeken és főiskolákon egy tanítási ora 90 perces, egy okj képzésen is? mert azért nem mindegy hogy az a napi 6 óra másfél órás vagy 45 perces..., mert az ember vagy este6kor végez, vagy már délután 2-től szabad.....
2011. ápr. 30. 17:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lesznek 90 percesek :) Egyetemen , ami 90 perces az inkább előadás néven fut (bár nem akarok hülyeséget mondani). Sima 45 perces tanórák, mint a gimiben :)
2011. ápr. 30. 18:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Ebben biztos vagy? :-) Te jártál már okj-s képzésre?
2011. ápr. 30. 19:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk 50 percesek vannak =). De mondjuk veheted úgy, hogy az egyik héten van 2-4 45-50 perces óra és folyamatosan így minden alkalommal amikor be kell menni (legalábbis nekem így rémlik amikor mondták).
2011. ápr. 30. 20:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Én OKJ-s képzésre járok, nálunk 90 perc egy óra, ill. amíg a tanárnak kedve van addig tartja. Van, mikor 2 óra. De szerintem az sem mindegy, hogy nappali, levelező vagy távoktatás. Én levelezőre járok, nálunk így van. Én úgy értelmezem, hogy te nappalira mennél, a 30 óra az napi 6 óra, tehát mindegy, hogy másfél óránként tart szünetet, vagy 45 percenként, attól még az óraszám számít, tehát a 6 óra. Ha másfél óránként tart szünetet hamarabb vége. :)
2011. ápr. 30. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!