A 4,3-es átlag jó, vagy rossz?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 19:55
11/14 anonim válasza:
általános: 5,0
gimi: 4,0
PTE-jog: 3 egész felett.
13/14 anonim válasza:
Nekem általánosban 4,5
Gimi 3,5 - 4,0
Egyetem 4,0
14/14 anonim válasza:
Nekem nem lenne jó, de nem ismerlek téged. Én egyébként gimiben javítottam, mert itt már szinte azzal menőzünk, hogy kinek van több pontja. Általánosban meg semmi ilyen nem volt, mondhatni, nem motiváltuk egymást. De így, hogy az ország egyik legjobb középiskolájába járok, még a 4,62t is évvégére legalább 4,8ra szeretném felvinni. Nem a tanároknak akarunk megfelelni, de a klikkekből is többnyire ki vannak rekesztve azok, akik nem túl jó tanulók. Megtehetjük, mert volt választásuk, mehettek volna más suliba is, de ők itt vannak, így viselniük kell a tanulás hiányának következményeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!