Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Több esélyem van arra, hogy...

Több esélyem van arra, hogy felvegyenek egy jó orvosi egyetemre (egy kicsivel), ha egészségügyi középbe mentem, mit gimnáziumba?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 23:32
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

15:19

Köszi.Tudom mivel jár,hogy min 5 vagy 6+x évig fogok még tanulni ott,és nagyon drága.Medikus szeretnék majd lenni (belgyógyász).Már tisztában vagyok ,hogy mit hagynék hátra.Egyenlőre kitartok az álmomnál.Mindent meg fogok tenni,és bízom benne ,hogy a "minden" elég lesz.

Kémiából az iskolában a második legjobb vagyok.Biológiát meg bármikor ,még nyáron is szívesen olvasok\tanulok.

A reál tantárgyak nagyon mennek.Sokan járnak\jártak amúgy orvosira,akiknek nem volt a bőrük alatt pénz.Nem lehetetlen.Megpróbálok minél többet koncentrálni a tanulásra.Az anyagiakkal kapcsolatban meg dolgoznom kell,jóval előtte is ,és közbe is.

Milyen már?Feltettem egy kérdést,ami nem is ehhez kapcsolódik,és mindenki leakar beszélni róla.Attól,hogy nektek nem jött össze az álmotok,azért mástól is el kell venni a reményt?(Akinek nem inge nem veszi magára.)

15 éves vagyok ,és még van időm rá bővel.

Miért aggódnék ilyeneken.(?)

Lesz ami lesz,és remélem ,hogy lesz.

2011. ápr. 27. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!