Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » BGF milyen? Versenyképes...

BGF milyen? Versenyképes tudásom lesz?

Figyelt kérdés

Bár nekem csak jövőre esedékes, de már aggódva nézem a különböző sulikat.

Azt olvastam a tájékoztatóban, hogy nagyon gyakorlatiasak a képzések, ami előny. Illetve, hogy az utolsó félévben kimehet az ember Hollandiába, szakmai gyakorlatra.

Azt viszont nem tudom, hogy a különböző szakokkal mennyit lehet keresni(ez azért fontos, mert anyám fizetése 400 ezer, én meg nem akarok nagyon "visszalépni").

Tényleg csak az első évben van matek ?

Egyáltalán mennyire nehéz bejutni ?

2011. ápr. 21. 23:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom egy igazi BGF-esne kellett idetérnie, hogy picit rendet tegyen "a nem értek hozzá, de azért odapirítok" fejekben..

szóval a BGF-es diploma annak ellenére,hogy főiskolai diplomát ad értékesebb,mint a nevenincs egyetemek 90 %-a, a gazdasági diplomák közül a 2. legértékesebb és feltörőben van, mert a sznob és nagynevű, jól csengő egyetemekkel ellentétben valódi tudást ad valamint gyakorlatorientáltan tanít, nem csak leadja az elméleteket és mehetsz amerre látsz.

a helyzet az,hogy elég kemény pl a gazd. matek és számvitel és elég csúnyán meg is követelik.. a külkapcsolatokat tekintve is nagyon szépen el van eresztve a suli ( ez pl erasmust tekinte is nagyone lőnyös ) és amiről írtál, az az angol nyelvű képzéseken létezik a külkeren. tehát ha szeretnéd a diplomádat hollandiában is megszerezheted a BGF testvériskolájában, és akkor 2 diplomát kapsz egyszerre.

gondolom a fele kommentáló kodolányis maca volt, aki álmában sem jutna be a BGF-re és ezért fikázza. sztem látogass el egy nyílt napra,hogy jobban megismerd a sulit, de ha van kérdésed én is szívesen válaszolok!!

2011. ápr. 30. 19:32
 12/13 anonim ***** válasza:

ja, és angol nyelvűn mindenképp az államit ajánlom ha nagyon megterhelőnek érzed a fizetését, így "csak" 245 Ft, viszont nagyon értékes, és 2 diplomát is szerezhetsz vele. Azért is érdemes álamira bekerülni, mert ha véletlenül csúsznál vmilyen tárggyal, ami ráépül egy másikra így azt nem tudod felvenni, csúszhatsz mondjuk 1 félévet, és elég necces lenne,hogy akkor még egy félévet fizetni kell.. de egyébként azt ajánlom,hogy jelöld be a fizetőset is , és ha nagyon elkötelezett vagy és jól tanulsz, akkor átkerülhetsz államira is 1 év után..

sok sikert :)

2011. ápr. 30. 19:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát találhatsz magadnak itthon is egy nap alatt munkát vele, jó fizetésért. Versenyképes jövedelemmel, kezdő fizu 200 nettó a betanulási időszak alatt pl a brókernetnél :xD Ne próbálfód ki ! :P

Mindíg tudakozódj, hogy VALÓJÁBAN miből áll a munka, neme-e eladhatatlan biztosításokat kell rásózni szerencsétlen emberekre (már elnézést, de végülis csesztetik őket a vigécek)

2011. máj. 1. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!