BGF milyen? Versenyképes tudásom lesz?
Bár nekem csak jövőre esedékes, de már aggódva nézem a különböző sulikat.
Azt olvastam a tájékoztatóban, hogy nagyon gyakorlatiasak a képzések, ami előny. Illetve, hogy az utolsó félévben kimehet az ember Hollandiába, szakmai gyakorlatra.
Azt viszont nem tudom, hogy a különböző szakokkal mennyit lehet keresni(ez azért fontos, mert anyám fizetése 400 ezer, én meg nem akarok nagyon "visszalépni").
Tényleg csak az első évben van matek ?
Egyáltalán mennyire nehéz bejutni ?
ha nem a könyvelői szakot végzed el akk tényleg büfé suli
régi osztálytársam odajár állítólag durván sokat kell tanulni óráról órára
tavaly 406 volt a könyvelői szak ha államilag fizetett
254 ha te fizetted.
am elég lehúzós egy suli mert ha nemveszed fel a szakot szept 6áig akk az 3,5 rugó/tantárgy
ha nemírja be a tanár a jegyedet és ellenőrzik az 5 rugó/jegy. mondták h volt olyan aki beírt magának egy egyest aztán fegyelmi eljárás lett a vége
"Az eddigi kommentek alapján elég fos lehet"
OFF
Nem tudom, nem járok oda, de szerintem nem kell komolyan venni, amit ezek mondanak. Ezen az oldalon minden büfé, kamu, semmire nem jó. Főleg az ide írogató, komplexusos hippik, akik 6 éve járnak a műszaki egyetemre. Nem feltétlenül azért, mert nehéz, hanem ők buták és ezzel kompenzálják a folyamatos kudarcokat és sikertelenségeket.
Nem, nem vagyok bőőőcsész sem.
ON
5:44 vagy esetleg te vagy hozzánemértő, aki mindennek bedől amit hall a rádióba vagy tvbe. Ide olyanok írnak akikm már megtapasztalták.
Hozzáteszem, ha banki tanácsadói vagy befektetői, biztosítói tanácsadói képzés akkor light a fizu is, mert az kényszervállalkozás:(
06:35- mit árul el ? Nekem ezt a matektanárom mondta, de ő sem volt benne biztos.
Egyébként megleptek a válaszok, mert van felvételis "könyvem", ahol azt írták, hogy a BGF-ről jó pénzért találhat munkát az ember, viszonylag rövid idő alatt. Állítólag az utolsó félév Hollandiában is elvégezhető, így az ottani suli is ad papírt. Ez egész jól hangzott, de ha nem, hát nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!