Hogyan lehet bekerülni a Bécsi Orvosi Egyetemre?
gondolom jó alapos némettudás, ami valszeg neked meg is van ha oda akarsz menni (egyébként megértem, hogy inkább külföldre, mint itthonra), valamint ezt a továbbtanulási tanácsadótól kéne megkérdezned a suliba, mert ezt ők sem tudják azonnal megmondani neked pontosan, lehet hogy a követségnek is intézni kell valamit :) érettségizni szerintem ugyanabból, mint itthon, biosz, kémia/fizika
hajrá :)
"egyébként megértem, hogy inkább külföldre, mint itthonra"
Miért érted meg?
nem érdekel a magyar orvostudományi egyetemek színvonala, amíg az összes frissen végzett hallgató amint lehet, szedi a sátorfát és a 20 MFt+ os diplomájukkal amit otthon szereztek mennek külföldre
amíg nem kell kötelező jelleggel aláírniuk egy szerződést nekik a diploma átvétele előtt, hogy ledolgoznak otthon annyit, hogy az adójukból visszajöjjön a képzésük 120%-ának az ára (pénz jelenértéket figyelembe véve!!), addig nem adnám oda nekik a diplomát. persze nem ilyen fizetés mellett várnám el, hogy otthon maradjanak. de itt rend úgyse lesz, amíg ez a politikai garnitúra szemetel a Parlamentben
és most kéretik nem abba belekötni, hogy "összes"
Tudom, hogy mennyit keres egy orvos otthon és nem, egyáltalán nem vagyok mérges az orvosokra, ki az a hülye, aki mérges az orvosokra, most őszintén? :D A ceglédi orvosokat viszont szívesen kiszanálnám külföldre - tisztelet a kivételnek.
A parlament 85%-át meg belökném a Dunába egy betoncsizmával.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!