Írnátok pár pozitívot-negatívumot az esti iskolákról?
Jó: tudsz mellette dolgozni
Rossz: mivel dolgozol, este hulla fáradt vagy már, sokkal nehezebb felkészülni a vizsgákra
Jó: Te osztod be magadnak, hogy mikor tanulsz, nincs állandó stressz a dogák és a felelések miatt, a lényeget tanuljátok
Rossz: sok az önálló tanulás, kevés a segítség, ha elrontasz egy vizsgát, akkor az hatással van.
De szorgalommal lehet bármi. De nyelvből és matekból szerintem jobb, a több.
Köszi mindkettőtöknek!
A meló miatt kell estire mennem mert muszáj dolgoznom, két helyen meg nem tudok egyszerre lenni. De akkor ezekszerint nincs túl sok hátránya.
Köszi!
Eddig sosem vettem komolyan a tanulást, de azt hiszem most 18 éves fejjel megkomolyodtam annyira, hogy ha elhatározom akkor menni fog, mert vannak terveim a későbbiekben, és ehhez minimum egy szakma vagy érettségi kéne :)
Csak nem tudom a gimi nekem jó lenne-e..mert az tény hogy nem szeretek tanulni meg minden, de nekem ezzel tényleg sok gondom volt régen is. Összességében ha úgy nézzük nagyon gyenge 3-as tanuló voltam. :(
Szerintem én is leszek úgy 24 mire végzek, de még mindig jobb későn mint soha! úgyhogy most már tényleg nem fogok lazsálni, bár még most is parázok hogy tényleg menni fog e..régen is mindig csak ígérgettem magamnak.
Egyébként gondolhatom azt, hogy mivel vannak estin idősebbek is, illetve többféle korosztály, nem kell attól tartanom hogy tele lesznek tinimajmokkal, plázacicákkal meg egyéb hasonló egyedekkel? Mert őszintén ez az ami főképp régen is kiborított, a mai fiatalok viselkedése és dolgokhoz való hozzáállása..remélem itt valamivel jobb lesz.
És köszi a választ!
Én is 21 voltam, mikor esti gimiben érettségiztem! Semmi hátrányát nem éreztem, sőt! De az tény, hogy ha nem megy az önálló tanulás otthon, akkor úgy kissé nehezebb lesz!
És nincs különbség nappalis gimi meg estis között. Nekem azóta már van egy egy vegyész diplomám és most is jelentkeztem szeptembertől biológusira.
Hajrá és kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!