Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek melyiket válasszam?

Szerintetek melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

Totál rosszul érzem magam, hogy körülöttem már mindenki tudja, mi lesz ha nagy lesz, én viszont még mindig nem döntöttem el..

Ilyen lehetőségek között gondolkodok, szerintetek melyik lenne a legjobb?

- PR menedzser

- idegennyelvi kommunikátor (ez sajnos nem ad diplomát, pedig nagyon szimpatikus szak)

- nemzetközi igazgatási

2011. ápr. 15. 21:11
 1/3 anonim ***** válasza:
egyik sem életképes
2011. ápr. 15. 22:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor mi lenne 'életképes'?
2011. ápr. 15. 22:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem ismerlek, szóval azt tudom mondani, hogy ha van hozzá eszed, akkor menj el egyetemre alapképzésre, az idegennyelvi kommunikátor és hasonló felsőfokú képzéseket kerüld, hidd el, nem lesz vele munkád. Eltudod képzelni, hogy egy felsőfokú szakképzést adó idegennyelvi kommunikátor végzettségből élj meg? Nem hangzik túl hitelesen.

PR-on csak akkor gondolj, ha TÉNYLEG ezt akarod csinálni, és nem csak azért akarod mert jól hangzik, divatos.. nagyon telített szakma, pont ezért, mert jól hangzik.. rengeteg kermarketinges munkanélküli van, telített a piac, viszont ha tényleg ezt akarod és jó vagy benne, akkor bármi lehetséges. Lehet, hogy nem lesz könnyü vele munkát találni, de ha suli mellett keresel gyakorlati helyet akkor már előnnyel indulsz. Egyáltalán nem igaz, hogy nem életképes szakma. Nagyon is életképes szakma, az egyik legjobban fizetettek a PR-osok és marketingesek!

2011. ápr. 17. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!