Mondák sokat, hogy az érettségi fontos :) és hogyha letenném simán az érettségit csak, szakmát nem tennék le. Akkor az érettségivel el tudnék helyezkedni..?! Ha igen akkor hol?
2011. ápr. 15. 20:00
1/8 anonim válasza:
Nem sok mindent. Fontos, mert kell a tovább tanuláshoz... Érettségivel nem lehet elhelyezkedni, még szakmával is nagyon nehéz!
2011. ápr. 15. 20:04
2/8 anonim válasza:
sokmindenre nem jó, szerintem jobban jársz ha érettségi után szakmát tanulsz, vagy egy piacképesnek mondható OKJ-t csinálsz. De az a legjobb ha egyetemre mész, mert lehet hogy diplomával sem tudsz elhelyezkedni,de jóval több esélyed lesz, mint sima érettségivel.(persze ne bölcsésznek, meg kommunikáció szakosnak menj!!)
2011. ápr. 15. 20:06
3/8 anonim válasza:
Magában egy érettségivel nem sokra mész. Tegyél le legalább egy szakmát.
Aki érettségizett akkor feltételezik hogy megbízható és valamilyen szinten intelligens is.
Én egyenlőre nem sok mindent kezdtem az érettségivel de nem bántam meg hogy letettem mert ha végzek a sulival akkor olyan suliba szeretnék felvételizni ahova kell érettségi.
2011. ápr. 15. 20:18
4/8 anonim válasza:
nem tudom milyen hülye mondta ezt neked. az érettségi magába semmit sem ér. kb olyan mint amilyen 20 éve volt a 8 általános.
2011. ápr. 15. 20:38
5/8 anonim válasza:
BKV ellenőr, villamosvezető, metróvezető. Az ilyen helyekre az érettségi a követelmény, valahol nem is az, csak előny!
2011. ápr. 15. 22:36
6/8 anonim válasza:
Önmagában nem sok mindenre elég, viszont sok helyen azért megkövetelik, hogy legyen. Amikor még nem volt érettségim, nagyon evett a fene, mert egy könyvesboltba kerestek alkalmazottat, nagyon szívesen mentem volna oda dolgozni, de az egyetlen követelmény épp az volt, hogy legyen érettségi.
Igazából egy alapműveltséget "garantál", de ez így nem igaz. Régebben talán igaz volt, most már erre sem alkalmas. De mivel semmilyen szaktudást nem ad, így elég kevés olyan hely van, ahova pusztán egy érettségi elég lenne.
2011. ápr. 15. 22:52
7/8 anonim válasza:
20 éve nem mindenkinek volt, el lehetett helyezkedni ígyis. manapság mindenkinek van,mindenki tanul még még még, HÁTHA kap állást. önmagában az érettségi sztem semmit nem ér,egy alap dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!