Írnátok jó érettségire felkészítő könyveket, feladatsorokat?
Elsősorban a kötelező tantárgyakból érdekelne. Azonkívűl pedig fizika faktos, és informatika szakos vagyok, de ezekből mondhatni jó tanárunk van, és nem kell másik 20 emberrel végigszenvedni az órát akiket nem érdekel a tananyag :) A lényeg: Fontos lenne h ebookban is megszerezhető legyen, kisvárosi lévén. De ha nem nembaj. Ár mind1. Fontos h ne szaknyelven , tehát értelmezhető mondatokban írja le a tételeket. Jah igen, és tényleg érettségire készítsen fel, engem nem érdekel az alapműveltség.
Matek feladatsorokat nézegettem, de a legtöbb használhatatlan, béna megoldókulcsal van ellátva, és nincs semmi magyarázat(rávezetés) a feladatoknál.
Fontosabb tantárgyak: TÖRTÉNELEM - Matematika
matek érettségire a zöld könyv a tökéletes,megoldókulccsal,ha jól emlékszem 2 kötetes
nincs olyan középsuli ahol azt ne használnák
de megvenned nem kell egy könyvet se,hisz van könyvtár...utána meg ugyse lesz rá szükséged
töri tételek...nemtudom milyen könyvből tanultok,de nekünk az amiből tanultunk jó volt,szines filc,kihuztam ami kell..de a töri nem nagy durranás,benne van minden az újfajta (najó,nkem új volt 2007-ben) töri atlaszban,évszámok,események szépen rajta vannak
akkor ha fiú vagy akkor előkerited az osztály legstréberebb lányát ,veszel neki csokit,ha fogyózik akkor virágot és elkéred tőle szépen kidolgozva a töri tételeke
a matekhoz pedig van könyv,zöld
ujabban ilyen barnás szinű is van,az is érettségire gyakorló,de az annyira nem jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!