Tanul valaki Nemzetközi tanulmányok szakon?
Figyelt kérdés
Én most jelentkeztem az ÁVF-en erre a szakra, de szeretnék információt kérni róla. Mégis "mi leszek, ha nagy leszek?" El lehet helyezkedni ezzel a diplomával? Miket, miért és hogyan tanítanak? Képzés közben van lehetőség külföldre menni tanulni? cserediákként mondjuk.
Köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 10. 21:45
11/13 anonim válasza:
Semmire nem jó ez a szak, meneküljetek!
Komolyan mondom.
Főleg az ÁVF/ZSKF-en nem érdemes.
A corvinus még jó, mert jó neve van az iskolának,így többet ér a diploma.
De ez a terület főleg olyan, hogy kapcsolatok híján biztos nincs esély szakmához illő munkát találni.
Én nagyon bánom, hogy ezt tanultam. Érdekes volt, de haszontalan, nem kapok munkát vele.
12/13 Sutty válasza:
Én is az ÁVF-en végzem ezt a szakot, de szerencsére már 6 éve dolgozom, ebből hármat nemzetközi Key Account Managerként, ahova nem a suli miatt, hanem a nyelvtudásom és a kapcsolatok (család) miatt kerültem be. Most azonban munkát keresek, és még az elég jó szakmai tapasztalataim ellenére sem kapok munkát ezzel a diplomával. Most gondolkodom, hogy mást is kellene tanulni mellé. Kiegészítő diplomának szerintem jó. Mindamellett tényleg érdekes dolgokat tanítanak, csak épp nem megyünk vele semmire.
13/13 anonim válasza:
Az ötösnek igaza van. Elég lesz ez az NKE-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!