Jó ötlet az, hogy felvézelizek orosz szakra majd elkezdem a nemzetközi tanulmányok szakot? Vagy felvehetem minorként is?
Nem jó ötlet, egy cseppet is értelmes ember nem megy egyik szakra sem. Minorként pedig amúgy sem lehet olyan szakot felvenni ami egy másik egyetem másmilyen karán van meghirdetve.
Ha nemzetközi szinten szeretnél tevékenykedni orosz nyelvtudással, akkor ajánlom, végezz el egy tisztességes szakmai képzést nyújtó egyetemet (mérnök, orvos, jogász, közgazdász) és az adott helyen tanulj meg oroszul (az utóbbi kettővel nehezebb lesz elhelyeznedni).
4.00-as vagyok:
én gimiben perfekt megtanultam oroszul (van állami felsőfokú nyelvvizsgám), és eszem ágában sem volt menni orosz bölcsészszakra, mivel tudtam akkor is, hogy az nem ad normális szakmát. Elhelyezkedni is a nyelv segítségével szeretnék majd.
Ahhoz, hogy egy ember normálisan megtanuljon egy nyelvet, semmiképp sem kell fölöslegesen b'szni az idejét egy bölcsészkaron. Ráadásul, minden nagyobb egyetemi városban oktatnak sokféle nyelvet egyetemeken, nyelvkurzusok keretében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!