Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha riporter műsorvezető...

Ha riporter műsorvezető akarok lenni akkor milyen szakra kell h jelentkezzek?

Figyelt kérdés

még van 2 évem ez is csak 1 opció de nagyon érdekel már többen mondták h nekem valami kommunikációs téren kéne elhelyezkednem

úgy hallottam h a kommunikáció és médiatudomány foglalkozik ezzel de most olvastam h ott újságírást is tanulnak meg oda mennek gyakorlatra de újság írással nem akarok foglalkozni

vki segítsen és ne oldal címeket küldözgessetek jobb így tudni mint egy hivatalos oldalról mert így tapasztalat is benne lehet mert az egy dolog h mit írnak

és ha vki tudja azt is megírhatja h milyen tantárgyból kell emelt szintű érettségi:)

2011. ápr. 7. 17:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, kommunikáció és médiatudomány szakon tanítják ezt, aztán ott lehet "szakosodni", hogy pl. bemondó akarsz-e lenni, vagy hírolvasó, stb... a tárgyakat pedig minden suli maga adja meg, hogy mit kér!
2011. ápr. 7. 18:54
 2/5 A kérdező kommentje:
köszii:)
2011. ápr. 7. 21:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne legyél nevetséges. Bármilyen végzettséggel lehetsz műsorvezető-riporter, de rátermettség kell, kitartás és tehetség. Meg egy kis szerencse.

De ez a kommunikáció baromság semmikép.

2011. ápr. 8. 00:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Legalább a helyesírásra feküdj rá.
2011. ápr. 8. 00:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen tudom ajánlani a BKF-et, ráadásul ők most hirdettek egy riportversenyt középiskolásoknak: [link]
2011. okt. 11. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!