Milyen könyvből tanuljak emelt matekot?
Figyelt kérdés
Olyan tankönyvet keresek, melyben benne van az emelt szintű tananyag.
Én csak ezt találtam:
"Matematika 11-12. - Emelt szint
Tarcsay Tamás; Schultz János"
Esetleg ha valaki tudna ajánlani olyan könyvet amiről tudja hogy jó, az legyen szíves tegye meg:)
2011. ápr. 5. 18:40
1/5 anonim válasza:
Hajnal Imre - dr. Nemetz Tibor - dr. Pintér Lajos - dr. Urbán János: Matematika 4. osztály (fakultatív B változat)
Nemzeti Tankönyvkiadó
Illetve ennek a 3. osztályos változatát tudom ajánlani (az most nem akadt a kezem közé).
Én ebből tanultam anno emelt matekot (bár nem emelt szinten tettem belőle érettségit), de nekem ez nagyon bevált.
Remélem tudtam segíteni, illetve remélem ezen infók alapján megtalálod!
2/5 anonim válasza:
Én is ezt ajánlottam valakinek a múltkor. 26 éve érettségiztem ebből a könyvből, de azóta sem írtak jobbat!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 6. 08:05
4/5 anonim válasza:
Mikor érettségizel? (ha még nem) Hogyan tanulsz?
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!