Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen könyvből tanuljak, ha...

Milyen könyvből tanuljak, ha angol középfokú nyelvvizsgára készülök? (bővebben lent, fontos)

Figyelt kérdés

Tehát ilyenre gondolok,mint pl Enterprise.

Ha tanultam a zöldet,narancssárgát és hozzáveszem tanárral a kéket az hányas szint?Nem lenne elég?

Milyen jó könyveket ajánlanátok?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2010. okt. 26. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is készülgetek nyelvvizsgára. Azt javaslom, hogy ha már haladó szinten vagy, hogy olyan könyvből tanulj ami speciálisan az adott nyelvvizsgára készít fel, vagyis ilyen feladatok vannak benne. Pl. Telc-nek van ilyen könyve. !DE a helyedben rászánnák egy magánórát, hogy egy tanár felmérje a szinted, hol tartasz és ő biztos tud ebben segíteni. Sok sikert

2010. okt. 26. 21:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem írtad, hogy szóbeli vagy írásbelire készülsz.

Írásbeli:

Nekem ez nagyon bevált:

Horváth Károly - Nyelvtan központú tesztek és fordítások az angol írásbeli nyelvvizsgákhoz

Nagyon ráment a kivételekre, meg a gyakori hibaforrásokra.

ITK origós nyelvvizsgához hasznos.

Aztán pedig rengeteg fordítást és szövegértést, meg tesztet kell megoldani, ha ezt a nyelvvizsgát választod.

Horváth Károly: Angol tesztek, fordítások, szövegértelmezések, levél- és fogalmazás...

Szóbeli:

Némethné Hock Ildikó: 1000 kérdés 1000 válasz

ebből a tételek kidolgozva + nyelvtan:

[link]

2010. okt. 26. 21:50
 3/4 A kérdező kommentje:

köszi:)

mindkettőre készülnöm kell,de azt halottam,hogy az ITK elég nehéz,nem?

2010. okt. 26. 21:56
 4/4 anonim ***** válasza:

hát az volt. nekem tetszik, de hát mindenki döntse el maga! állítólag ITK-origón a szóbeli a könnyű, írásbeli a nehéz, ezért még szóba jöhet a kombinált is.

Azaz pl szóbeli origós az írásbeli meg mondjuk dexam-os.

én azt hallottam, hogy így csinálják, mert dexam-osban meg az írásbeli könnyebb.

nézd meg milyen:

általános ismertető:

[link]

feladatok:

[link]

dexam:

[link]

2010. okt. 27. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!