Elgondolkodtál azon, hogy abbahagyd az egyetemet? Teljesen más szakra vagy képzésre válts?
az ismerőseim, szaktársaim közül nagyjából minden második ember elgondolkodott ezen komolyabban. én sajnos nem váltottam időben (már fél év után, pedig akkor már akartam), mert ha valamit elkezdek, akkor azt befejezem alapon nem volt pofám otthagyni, inkább elkezdtem mellé másik szakot, és okj-s képzést.
mi az indok? egész egyszerűen szerintem az ember 18-19 évesen még képtelen eldönteni, hogy mivel szeretne foglalkozni egész életében, vagy ha el is döntötte, amikor szembesül azzal a szakmával ténylegesen, gyakorlatban, akkor rájön, hogy mégsem ez volt az igazi. én BTK-n végeztem, és tényleg eltudtam magam képzelni az érettségi idején pl. tanárnak, de akkor még arra nem is gondoltam, hogy szép dolog ugyan az elkötelezettség, de valamiből meg is kell élni.
Nem, soha. Imádom amit tanulok, el sem tudnék képzelni mást. Persze baromi nehéz, és néha elég szenvedős, de nem adom fel:)
Egyébként orvosira járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!