Ha pszichológus szeretne lenni milyen jegyekre van szüksége?
Remélem értitek a kérdést. A lányom (14) most hetedikes,és elkezdtem vele beszélgetni a pályaválasztásról,hiszen már jövőre elkell döntenie,hogy milyen ágban szeretne tanulni. Régebben tanár,emlékszem azelőtt pedig még divattervező szeretett volna lenni.Most pedig azt válaszolta pszichológus. EZt egy jó szakmának találom,de a jegyeivel szerintem gondok lesznek. 1. osztálytól 5.-ig kitűnő tanuló volt,hatodikban 4,2 lett az átlaga és most félévkor is. Próbálom a tanulásra ösztönözni,de eléggé elhanyagolja,pedig az esze meg van hozzá,és úgy veszem észre ő is szeretne valamit elérni az életben. Milyen jegyek szükségesek ahhoz,hogy pszichológus lehessen?(tudom,hogy kell éretségi az egyetemhez,de én most az ált. iskolai jegyekre gondolok) Előre is köszönöm!
38N
4es 5ösnek kéne lennie inkább ötös
nagyon sokan akarnak pszichológusnak menni
Ne stresszeld szegényt (az iskolában szerzett tudás az manapság már semmi). Bármilyen szakmát választ, legegyszerűbb különtanárhoz küldeni a gyereket.
Miidőnkben azért volt különtanárja valakinek, mert nem volt elég jó tanuló, me meg már azért vannak különtanárok, hogy a gyerek tudjon valamit (mert az iskolában már nincs olyan színvonalas oktatás).
Ha úgy gondolja, hogy ezt szeretné csinálni, akkor kérj segítséget egy pszihológustól (akár az iskolaítól). Ő elbeszélgethet vele és te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!