Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nővérke szeretnék lenni. Megéri?

Nővérke szeretnék lenni. Megéri?

Figyelt kérdés

középsulis vagyok, lenne pár kérdésem:

mi a különbség nővér és ápoló között?

kb. mennyi a fizétés?

mit csinál pontosan egy sűrgösségi nővér?(ez érdekel a legjobban)

hol helyezkedjek el? melyik korházban ill. milyen osztályon?

milyen tanolyamra van szükségem?

2011. márc. 27. 14:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem egyik rokonom nővér, elég kemény munka. A fizetés állami korházban 100 nettó körül van, az alap az 85 és ehez jönnek még hozzá különböző pótlékok, stb. De ne tévesszen meg mert cserébe rengeteget kell dolgozni, ha úgy osztanak be akkor ünnepnapokon is, stb. Arról nem is beszélve, hogy ugye nem árt ha bírja a gyomrod a gusztustalan dolgokat, főleg sürgősségin.

Én ennyit tudok mondani hirtelen, a többit majd megválaszolják :) De ha ez az álmod semmi esetre se add fel, dícséretes dolog ilyen szakmát választani szerintem!

2011. márc. 27. 15:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem, sajnos nem éri meg, legalábbis Mo.-n biztos nem.

Kemény meló, pelenkázás, ágytálazás meg mindenféle, fizetés és megbecsülés pedig 0.

2011. márc. 27. 15:42
 3/3 anonim ***** válasza:
A nagynéném gyermekápolóként végzett, de most egy háziorvosi rendelőben dolgozik asszisztensként. Nem olyan rossz, igaz sokat dolgoznak, éjszakázások, ügyelések, de ilyenkor akár 3-4ezer is van az órabére.
2011. márc. 27. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!