Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen iskolába kell menni?

Milyen iskolába kell menni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 15:40
 1/5 A kérdező kommentje:
(7.o.-os vagyok.) Műsorvezető szeretnék lenni mint pl.: Ördög Nóra, vagy a neked valóbol az a csajstb. Tudom nagyon sokmindenki akar ilyen lenni. De milyen iskolákba kell manni? Somogyi vagyok. Egy álltalános suliba járok közel Kanizsához. Milyen iskolába menjek tovább valaki tud valami jó iskolát. Jegyeim: nem a legroszabbak matek:4-5 Irodalom:4-5 mondjuk a nyelvtan:3 Angol:3-4 na így van esélyem műsorvezető lenni. Tehát 8.után hová menjek továbbtanulni?
2011. márc. 25. 15:44
 2/5 A kérdező kommentje:
*menni=)
2011. márc. 25. 15:44
 3/5 Silber ***** válasza:
Sajnos el kell keserítselek, mert többezer emberből csak 1 kap olyan állást, mint a bálványod. Az ilyen emberek a legtöbbször kommunikációt, médiatudományt tanulnak, az ennek megfelelő egyetemi képzéseken. És ahhoz pedig a nyelvtan, valamint a nyelvek ismerete ELENGEDHETETLEN. Tehát ötös magyar és angol/német/spanyol (akár egyszerre) nyelvből, esélytelen. Sok sikert!
2011. márc. 25. 17:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Rengetegen akarnak menni akik rádadásul nem 3asok meg 4esek azokból amikből jónak kéne lenni

a középiskola nem fontos annyira de gimnáziumba menjél ami nehéz lesz ilyen jegyekkel

utána pedig egyetemre

és gondolom nem árt aki állást szerez neked mert azt nem csak úgy felajánlják neked

2011. márc. 25. 18:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Ördög Nóra sem lehet egy nyelvtanzseni.

Villants cicit.

2011. márc. 25. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!