Állatorvos szeretnék lenni és énekesnő együtt. Lehetséges?
Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 16:38
11/17 A kérdező kommentje:
miért maradna álom ? 3 éve állatorvos szeretnék lenni és pár hete mondtam h énekes
2011. márc. 20. 16:58
12/17 A kérdező kommentje:
mindenből 4-es vagyok,
2011. márc. 20. 16:59
13/17 A kérdező kommentje:
mi a bajod azzal, hogy én ez szeretnék lenni ? nem álom lesz!
2011. márc. 20. 16:59
14/17 anonim válasza:
az orvoshoz az kevés. Énekeshez nem kell sok ész ha jó hangod van.
de ha felteszel youtube-ra egy videót amin énekelsz akkor tudunk eked véleményt mondani.
Persze küldj linket
15/17 anonim válasza:
Szerintem lehetséges. Majd operáció közben énekelhetsz Shakirát :D
Amúgy komolyra fordítva a szót: rengeteg művésznek, énekesnek van "polgári" foglalkozása.
16/17 anonim válasza:
Szerintem legyél inkább celeb, és akkor egyikhez sem kell igazán érteni, viszont nagyon jól megfogsz belőle élni.
17/17 anonim válasza:
énekesnőből van elég ebbe az országba, a 3 negyede meg egyébként nem is tud énekelni, csak a Megasz@r sztárolja őket...állatorvosi meg nagyon szép szakma, sokkal többre fognak beszülni, ráadásul senki nem venne komolyan mint állatorvos, ha énekesnő is vagy mellette...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!