Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Továbbtanulási segítségek?...

Továbbtanulási segítségek? Jövőre leszek 8. -os.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jövőre leszek 8.-os,de még nem találtam egy hozzám illő iskolát.Békés megyében élek,Békéscsabán valahol a közelben nem tudtok olyan közép iskolát,ahol vagy riporternek,tudósítónak vagy színésznek lehet tanulni?Vagy,hogy ha ezekkel akarok foglalkozni milyen szakra kéne mennem a gimnáziumban?Humán...?

Lécci,ha tudtok segítsetek!:)

2011. márc. 16. 19:57
 1/8 anonim ***** válasza:
szakiskola vagy szakközép. úgyse lesz munkád ha diplomád lesz. egy jó szakmát kitanulsz jól kereshetsz
2011. márc. 16. 20:18
 2/8 anonim ***** válasza:

első,ezt saját tapasztalatból írod?

Lehet,hogy lesz munkája,lehet h nem.Az is lehet,hogy jövőre teljesen más fogja érdekelni.

Remélem sikerülni fog,kérdező:D

2011. márc. 17. 18:31
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi!:)

De nem tudsz valami ilyen iskolát?:)

2011. márc. 17. 18:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Sajnos nem,bocsi(:
2011. márc. 18. 14:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Hat Bekecsaban nem nagyon talaltam semmilyen drama-tagozatos kozepsulit, a legkozelebbi a Horvath Mihaly Gimnazium irodalmi-drama tagozatos osztalya ami Szentesen van, bovebben rola itt: [link]

Amugy a legtobb iskolaban van szinjatszokor, igy en inkabb azt ajanlanam hogy valassz egy sima gimit es mellette menj el fototanfolyamra, vagy jatszal a sulin beluli szinjatszokorben.

2011. márc. 20. 12:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2011. márc. 20. 17:02
 7/8 anonim ***** válasza:
én HMG-s vagyok, és most mondom hogy azok nem normálisak.
2011. márc. 20. 19:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Ezt,hogy érted?:Q
2011. márc. 21. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!