Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Vajon hogy alakulnak idén a...

Vajon hogy alakulnak idén a ponthatárok?

Figyelt kérdés
Szerintetek hogy alakul majd? Mármint vajon számít, hogy most többletpontokért kevesebb jár? Elképzelhető, hogy emiatt csökkenjen, vagy maradjon a 2010-es ponthatár? Levelezős eü képzésre megyek, kíváncsi vagyok, hogy ott ez számít-e? Tudom, hogy ez majd csak júliusban derül ki, de kinek mi a tapasztalata, véleménye erről? E
2011. márc. 14. 20:17
 1/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy -mivel a többletpontokért is kevesebb jár- lejjebb viszik a ponthatárokat, persze ennek megfelelően.
2011. márc. 14. 22:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Ebben bízom én is! Bárcsak tényleg így lenne! :)
2011. márc. 15. 12:05
 3/6 anonim válasza:

Elég baj, h csökkentették.

Ez nem azoknak kedvez akik tanulnak, hanem a seggnyalóknak:S

2011. márc. 15. 17:09
 4/6 A kérdező kommentje:

Máshonnan is megközelíthetnéd! Én pl. 20 éve érettségiztem, igaz, hogy nem a legjobban, de nem lett annyira rossz se. Mivel most többszintű az érettségi és pontot lehet kapni az emeltre is - nem is keveset - ezért úgy érzem, hogy az én korosztályomnak már nem sok esélye lesz tovább tanulni, hacsak nem érettségizünk újra.... Ezzel már nem bajlódnék, hiszen egyszer már érettségiztem.

Azzal egyet tudok érteni, hogy nappalin ne legyen alacsony, mert nappalira általában az iskolapadból mennek a diákok, de a levelező az szerintem egészen más.

2011. márc. 15. 19:00
 5/6 anonim válasza:

ha ha ha, akik 20 éve érettségiztek nagyon is jól jártak, mert ha 4esre érettségiztél kapásból van 80 pontod.

De most van olyan, aki megírja 4re aztán kap 60 pontot.

Szal most már kijön, h mennyire erős is volt az a 4es dolgozat amit írtál.

A másik meg, h a többletpontokból lehetett következtetni igazán, h ki az aki tanul.

Leérettségizni nem nagy durranás középszinten főleg, ha jóban vagy a tanáraiddal.

De emeltezni egy full idegen tanárnál?nyelvizsgát szerezni egy full idegen bizottság előtt? ott hiába mosolyogsz meg nyomod h jaj katika néni tetszik emlékezni mikor...

Ott vírítni kell, nincs mese.

2011. márc. 15. 20:44
 6/6 A kérdező kommentje:

Az a baj a 80 ponttal, hogy ez is "csak" 320 + nyelvvizsga, ami ugye kevesebbet ér már. Akik meg bevállalnak egy emeltet - és mai fejjel én is ezt csinálnám inkább - akkor ott jár +40 pont! És így ha "csak" 60% lett az érettségije még mindig ott van mellé a 40 pont.

Nekem most elvileg annyi pontom van, mint a tavalyi ponthatár, ill. 1 ponttal több, ezért is izgulok, hogy vajon idén hogy alakul majd.

2011. márc. 15. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!