Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek hol tudnék elhelye...

Szerintetek hol tudnék elhelyezkedni? >bővennen lent<

Figyelt kérdés

Érdekelnek a nyelvek (jelenleg angolt és németet tanulok) és még talán a földrajz, szeretek szervezkedni, jól tudok kommunikálni az emberekkel és szeretek másokkal is együtt dolgozni. Sokat gondolkoztam az idegenforgalmi főiskolán (turizmus-vendéglátás)de mivel eléggé divatszakma hiába végzem el a sulit nem találok majd jól fizető állást mert minden mindenhol telítve van :/

Tudnátok nekem ajánlani valamit?

Mit kezdhetnék magammal???

2011. márc. 13. 15:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is kb ebben a helyzetben vagyok. Most tettem le pont a turizmusról, mert kemény a matek...

Én angolul tanulok (meg németül csak azt nem nevezném tanulásnak) meg önállóan olaszt. Sajnos nem tudok segíteni, mert én is tanácstalan vagyok magamat illetően is. Szóval, ha valaki tud tanácsot akkor engem is érdekelne.

2011. márc. 14. 16:02
 2/3 anonim ***** válasza:
dettó ugyanezek jellemzőek rám is. én most turizmusi középiskolába járok,megcsinálom a szakokat aztán német-föci tanárnak állok... nekem nincs jobb ötletem,bár itt is nehéz elhelyezkedni fizetés is gyér,dehát más engem se nagyon érdekel csak ezek..
2011. márc. 14. 23:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem azt valasszatok ami erdekel, meg ha telitett szakma, akkor is. Emelle pedig tanuljatok nyelveket, menjetek kulfoldre tanulni erasmussal vag kesobb mesterkepzesre, keressetek jo szakmai gyakorlatot, legyetek aktivak kulonbozo diakszervezetekben stb, csakhogy minel tobb embert megismerjetek, minel tobb kapcsolatot epitsetek ki es ezaltal talan novelhetitek az elhelyezkedesi eselyeiteket is. Tehat szerintem inkabb olyan szakot valasszatok ami tetszik, minthogy egy olyan szakon szenvedjetek, ami nem is igazan erdekel es amit lehet pont ezert nem is tudnatok elvegezni.
2011. márc. 17. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!