Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan zajlik ez a magántanuló...

Hogyan zajlik ez a magántanulós dolog?

Figyelt kérdés
16 vagyok, nem érzem jól magam az iskolámban, ezért sok hülyeséget csináltam, a szüleim meg magántanulót akarnak csinálni belőlem. Ez hogy történik?
2011. márc. 11. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Írni kell egy kérvényt az igazgatónak, és majd év végén vizsgáznod kell mindenből... és mivel nem betegség miatt, ezért biztosan nem adnak tanári segítséget. Vagy legalábbis nem kötelezi őket törvény, ingyen meg nem hiszem, hogy segítenek.
2011. márc. 11. 20:24
 2/3 anonim ***** válasza:
szia... hát én magántanuló vagyok ..sajnos :s mert több honapokig voltam korházba igy meglett volna a 250 igazolt hiányzásom szal msot magán tanuló vagyok..de hidd el ku*va szar msot h. kint vagyok járok ugyan ugy suliba... de arra az orára akkor megyekbe amikor akarok:) de amugy nagyon szar egyedül tanulni a dolgokat.....:s meg ilyenkor a tanárok is kö*sögebbek..hidd el nem éri meg!!!!!!!!!!!!!
2011. márc. 11. 21:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Első vagyok: tényleg hajlamosak szemétkedni ezzel. A volt sulimban hiába az egyik legjobb tanulók között voltam, csak beteg, volt olyan, aki szemétkedett.

A töri tanár egyfolytában a tanulók kötelességét sorolta, és mindig hozzátette, hogy "KIVÉVE, HA MAGÁNTANULÓ VAGY"....

Most nekem 336 óra igazolt hiányzásom van, és jobban jártam.

2011. márc. 11. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!