Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Állatorvos szeretnék lenni....

Állatorvos szeretnék lenni. Sikerülhet?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és állatorvos szeretnék lenni. Már 4 éve ez a vágyam. Jövőre fogok Gimnáziumba menni. Utána főiskola vagy már a BP-i Szent István Egyetemen kell tovább tanulnom ?. Mennyi legyen az átlagom ? Milyen tantárgyak kellenek ? Miből kell emelt szint ? Mi szükséges még amit kihagytam ? Kérlek írd meg!

Ha sikerülne nagy álmom válna valóra. Mivel menhelyet szeretnék alapítani és az állatokon segíteni, hogy ne legyenek az utcán elhagyva és kint fagyoskodva. Ne így éljenek! Nagyon jó lenne ha leírnátok, hogy mi kell hozzá. Köszönöm szépen!

2011. márc. 11. 09:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
már találtam. Dr. Hóra Ildikó
2011. márc. 14. 10:41
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia. Először is biológia és kémia a két kötelező tárgy, ebből az egyiket emelt szinten kell teljesíteni, + a diplomához kell egy középfokú nyelvvizsga (ezt érdemes még gimiben megcsinálni, hogy ne az egyetemi évek alatt kelljen vele vesződni, illetve plusz pontot is ér a felvételin) igen, csak a Szent István Egyetemen vagy állatorvosi szak (SZIE-ÁOTK), de gondolom nem mondok újat hogy nagyon magas a pontszám az államira, a költségtérítősön pedig egy millió szár ezer forint per FÉLÉV, és ha jól emlékszem 10+1 félév van. És persze fontos, hogy minden más érettségi tárgyból jó legyél, hogy minél jobb legyen az érettségid, én is állatorvos szeretnék lenni, és az olyan tárgyakból ami nem fontos, pl fizika, földrajz 3-4es vagyok, mert tudom hogy az nekem nem fog kelleni. Ha elmész egy állatorvosi rendelőbe nézelődni, akkor az sokat fog segíteni, illetve ha egy menhely is tervbe van véve, akkor egy menhelyre is jó ha mész segíteni, ott mindig kell segítő kéz :) Én is 14 évesen mentem először nyáron egy rendelőbe, és már bármikor mehetek, volt hogy a műtőben asszisztáltam, és már tudok annyit mint egy asszisztens, és ez az egész csak megerősített abban a tudatban, hogy nekem ezt KELL csináljam :) sok sikert

L/16

2011. márc. 14. 14:35
 13/16 anonim válasza:
Milyen szep dolog, hogy ilyen almaid vannak, en is 14 eves vagyok es mikor olvastam a kerdesedet akkor mintha magamat lattam volna. En is nagyon szeretem az allatokat es gimibe meg biosz-kemia szakra megyek. Sok sikert a tovabb tanulashoz, es kitudja, ha nem is ismerjuk meg egymast de az elet ugy akarja, akar az egyetemen par ev mulva talalkozhatunk! Remelem be fog valosulni az almunk! :)
2011. márc. 18. 20:55
 14/16 anonim válasza:
Naaa mi lett veled?
2018. máj. 5. 22:15
 15/16 anonim válasza:
Na, hogy sikeredett?
2020. jan. 5. 17:00
 16/16 anonim válasza:
Sikerült?
szept. 14. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!