Ki adta be a jelentkezését SZTE-BTK magyar szakra?
Szia!
Én is ezt a szakot jelöltem meg elsőként. Én is nagyon kíváncsi vagyok a fejleményekre, remélem nem fog emelkedni a ponthatár túlságosan (csökkenni szerintem biztosan nem fog). Emeltezni fogok, és készülök az OKTV-re (remélem, bejutok a döntőbe), úgyhogy majd csak összejön valamennyi pluszpont. Egyébként én tanár szeretnék lenni, azért is jelöltem meg. És te?
Én is tanár szeretnék lenni, nem emelt érettségizek, mert úgy néz ki, dupláznom kell, és mivel 4 évig emelt szinten tanultam a magyart, ezért reménykedem egy 100%-os középszintű érettségiben :)
Végül is előfordulhat, hogy csökkentenek a ponthatárokon, volt már olyan, és megfigyeltem a felvételi arányokat, százötven a max. ember, akit felvesznek (azt hiszem), és ez a szám tavaly 60 körül volt, mert nem sokan érték el azt a szintet.
Én csak annyit tudok, amennyit a felvételi tájékoztató (kék) könyvben leírtak, tehát nem sokat. :)
Szerintem csak az a lényeg, hogy a három év alatt (alapképzés) elvégezd valamikor. Egyébként ha gondolod, akkor írogathatunk egymásnak, ha már így "egymásra találtunk". Írd ki az e-mail címed!
Nem érkezett meg. :(
Az előbb küldtem magamnak egy privit, kíváncsi vagyok az megjön-e. Majd csak lesz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!