340pontal felvesznek jogásznak Szegedre KÖLTSÉGTÉRÍTÉSESRE?
csak mert hogy 240 pontos min. ponthatár nincsen: van egy minimális ponthatár, mi egységesen kimondja, hogy 200 pont, alatt nem vehetnek fel senkit egyetemre, de semmit nem mond arról, hogy mennyivel vesznek fel, meg te 240et írtak, tehát nem erre gondoltak.
Mag van szakonként egy ponthatár, ami viszont még nem jött ki, szóval ez sem lehet a 240 pont.
Akkor mi ez a 240 pont, a tavalyi ponthatár?
1: 100% hogy indulni fog
2: simán bekerülsz mivel mindig minimális a ponhatár szegeden ktgesen....tavaly 200 volt, most is ennyi lesz vagy pár ponttal magasabb, de 340el 100% bekerülsz....de jól meggondoltad, biztos ezt szeretnéd tanulni? tapasztalat én most megyek el innnen....8 év mire ügyvéd lehetsz...+ mire jól fogsz keresni...szintem nem éri meg, de nem akarlak lebeszélni csak leírtam a véleményem!
Sok Sikert!
"ha 340pont lesz 2012-bennn,akkor is szerinted bekerülök"
ha neked 340 pontod van, és a ponthatár is 340, akkor bekerülsz, a ponthatár arról szól, hogy ha legalább annyi pontod van az adott szakra, akkor felvesznek, ha nincs annyi pontod, akkor nem vesznek fel - ezek szerint ez nem volt világos számodra, bár akkor nem egészen értem, hogy szerinted mi célt szolgált a ponthatár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!