S. O. S. BGF-fel kapcsolatos kérdés! Ha turizmusra vesznek fel angol nyelven,2 félév elteltével átjelentkezhetek kereskedelemre (angol) és megkezdhetem velük a 3. félévet?
Úgy tudom, hogy az első évben mindenhol, minden ugyanaz, közgáz, számvitel stb, ebből kiindulva ha nem vesznek fel idén kereskedelemre , de turizmusra igen ( és szintén angolul ) a következő évben van esélyem átjelentkezni és megkedeni a köv. félévet , mintha felvettek volna? beszámítják a krediteket, vizsgákat, és nem jelent félév vagy időkiesést?
S.O.S.
igenigen!! :) nagyon örülnék neki, de vajon ennyire ugyanazt tanulják turizmuson és kereskedelmen az első évben? mert ha akár 2-3 tantárgy eltér , és egymásra épül, akkor lehet,hogy bajba kerülök, mert nem tudom felvenni, mint a többiek, és féléveket csúszhatok emiatt :S
mit gondoltok?
Idokeses nelkul szerintem nem fogsz tudni atmenni az egyik szakrol a masikra, hanem maximum ugy hogy ujrajelentkezel es ha felvesznek, a turizmuson kevesebb tantargyad lesz, mert egyes tantargyakat eltudsz fogadni. De attol meg mindig elsoeves leszel turizmuson, tehat nem raknak egybol at masodik evre, mert biztos vannak tantargyak amik egymasra epulnek. Igy osszesen min. 8 felevet fogsz oda jarni, az elso ket felevet turizmuson, majd a kov 6-ot ker- es marketingen. Ezt az idot szerintem nem tudod leroviditeni, ha ugy akarod csinalni mint ahogy irtad.
En a helyedben, ha nem vennenek fel ker. marketingre, inkabb kihagynek egy evet, letennek nyelvvizsgakat, emelt szintu erettsegit, es jovore ujra probalkoznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!