Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tudna segíteni valaki, hogy a...

Tudna segíteni valaki, hogy a szegedi orvosira hogy megy az átjelentkezés?

Figyelt kérdés
Mekkora az esélye, hogy ugyanúgy államira kerülök át, és a PTE-ÁOK-s tárgyak közül miket fogadnak el szegeden, továbbá hányas átlagtól vesznek át? Ha valaki volt már ilyen helyzetben, mennyire volt nehéz az átvétel?
2011. febr. 12. 00:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Hívd fel a TO-t, vagy menj el személyesen. Hanyadéves vagy?
2011. febr. 12. 14:44
 2/5 A kérdező kommentje:
másodéves vagyok. és a TO-t persze majd felhívom, csak jó lett volna, ha van valakinek tapasztalata ilyenben, mert a Tanulmányisok néha elég szerencsétlenek... bár lehet csak nálunk.
2011. febr. 12. 20:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálunk is szerencsétlenek, de talán ezt azért tudni fogják:)

Miért akarsz átjelentkezni? Amúgy tavaly láttam két embert, aki állítólag a SOTÉról jött át, szóval biztos nem lehetetlen.

2011. febr. 12. 20:32
 4/5 A kérdező kommentje:
részben azért mert itt pécsett sajnos elég rosszak a lehetőségek. főleg kutatás területén, ami azért érdekel, és úgy hallottam szeged sokkal jobban áll ilyen téren. és sok más téren is. ha nem így van, akkor nyugodtan megcáfolhatsz. csak sok embertől ezt hallottam. (:
2011. febr. 12. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyelőre nem folytam még bele a kutatásokba, de rengeteg TDK lehetőség van. Én szeretem a sulimat^^
2011. febr. 12. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!