Mi legyek ha nagy leszek? Mik a legkeresettebb szakmák most? Kinek mi a szakmája és hol tanult? Érdemes belsőépítésznek tanulni?
Szerintem konkrétan olyan szak nincs, hogy belsőépítész. Legalábbis a BME-n. De ha érdekel az építészet, nyugodtan jelentkezz ide, elég sokrétű, és még kitalálhatod, mivel akarsz többet foglalkozni.
Csak akkor gyere építészre, ha bírod a strapát: többször éjszakákon át rajzolunk, szerkesztünk, makettezünk. Nagyon kevés idő jut arra, hogy éld is az életed normálisan, de én szeretem csinálni. A vizsgaidőszak viszont lazább kicsit. :) Vannak eleinte jópofa, kreatív tárgyak, de azért azzal is vért lehet izzadni. A matekot, fizikát tudnod kell rendesen, és fontos, hogy SZERESS rajzolni. És a rajz felvételire és kell készülni.
Az építészeknél a legkevesebb a pályaelhagyó, mert mi vagyunk a legelhivatottabbak. :)) Mégis félig művészeti szak.
Hát a matekon bizony kéne javítgatni kicsit... Csak két félév matek van, abból az első a vizsgás, és körülbelül az emelt szintű érettségi anyaga. Ha abból fekészülsz, nem lesz probléma. De ha csak ez tart vissza, még bőven van időd ezt behozni! Ha tényleg ezt szeretnéd, akkor ne ez álljon az utadba!
Hát kitartás, az bizony kell!
szia
én is valami hasonlot szeretnek tanulni,de hasonlo cipoben jarok mint te vagyis a matek nem annyira mnegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!