Kereskedelem és marketing, komm. és médiatudomány után mit jelöljek be harmadiknak?
Elsőnek a kereskedelem és marketinget, másodiknak a kommunikáció és médiatudományt (pr szakirány miatt, az érdekelne) fogom megjelölni, a harmadik hellyel viszont bajban vagyok. Eddig az informatikus-könyvtárost akartam, de akiket tavaly felvettek, hát hogyismondjam, nem épp a legokosabbak...és a ponthatár se egy nagy kihívás.
Jó tanuló vagyok, igaz matekból nem vagyok színkitűnő, de ha valamit el szeretnék érni, akkor azért mindent megteszek (mivel igen, tudom, hogy a kereskedelem és marketing első két éve milyen...matekos). Érdekelnek a nyelvek, szeretem is, de épp ezért nem szeretnék nyelvszakra menni, mert ha muszáj lenne, annyira nagy kedvvel már talán nem is csinálnám.... Kb. 420-30 pontra számíthatok majd.
Előre is köszi a válaszokat!
1 kis plusz info...én is most láttam meg egész jól összefoglalja a szakról való tudnivalókat..előző válaszoló...
(2 oldalas)
igen, én is Szegedre járok,és én is detto ezeket a szakokat akartam bejelölni amiket te...de matekból nagyon gyenge vagyok (ker. és marketing kiesett, meg a HR is)kommunikációhoz meg nem bíztam eléggé magamban,mert mindig hatalmasak a pontszámok--de bekerültem volna:-(..úgyhogy sajna itt tényleg csak 1 szakirány van,pedig én is személyügyi szervező,v.felnőttképzédsi szervezőre akartam menni...de ragaszkodtam Szegedhez..amúgy sok olyan tárgyat tanulunk itt is ami a másik 3 szakirányhoz kapcsolódik..
itt helyette vannak ún. specializációk:média,regionális tanulmányok,idegenforgami menedzsment,rendezvényszervezés---
mostmár én nem akarom itthagyni a sulit(felénél vagyok)de vszínűleg megyek masterképzésre és annak az elvégzésével végülis bármelyik szakirányhoz kapcsolódó munkakört betöltheted..
de megértem az álláspontodat...gondolom te is úgy vagy Pesttel,meg a távolabbi sulikkal, ment én 2 éve...a komm.és médiatudmányhoz sok sikert.ha újra felvételiznék én is megpróbálnám,bár tudom az is telített, de mégis,engem is vonz..
tényleg sok sikert,akármit is jelölsz még be.
köszönöm a megnyugtatász csak mindenki mást mond..nekem uygan tényleg gyanús h.mind a 4 szakirányhoz kapcsolódó tárgyakat tanuljuk...de lehet h.ha 1 munkaadó magnézi a diplomát és művelődésszervező szakirány szerepel benne,nem valószínű h.pl.felnőttképzési szakembernek,v.személyügyisnek felvesz..nem tudom...talán a master a megoldás,v.szakirányú továbbképzés...
a kérdezőnek bocsi h.kivételesen nem neki írtam,hanem az egyik válaszolónak..:-)
az előző válaszolónak köszi a biztatást...:-)
Hm, köszönöm a válaszokat és semmi gond sincs a másnak való válaszadással :)
De azért jó lenne, ha egyéb opciót is fel lenne hozva az andragógián kívül... nem tudom hányan vetődnek még errefelé :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!