Mi a véleményetek a gazdálkodási és menedzsment, kereskedelem és marketing, turizmus-vendéglátás, kommunikáció és médiatudomány és a pszichologia szakokról?
Melyikre érdemes menni?
Melyikkel tudok elhelyezkedni?
Melyik egyetemre érdemes menni?
Leginkább a SZTE-re szeretnék menni, de azt mondták, hogy a gazdasági kar nem a legjobb.
Szia!
Én a BGF-re járok gazdálkodási és menedzsmentre. Azért ezt választottam, mert ez érdekelt a legjobban, és nagyon szeretem is. A gond az, hogy több százan tanulnak velem együtt ilyen szakon az országban. :S
Szerintem gondold végig, hogy milyen tantárgyat szeretsz most a legjobban, és mit csinálnál szívesen majd felnőtt korodban. Ne az alapján válassz, hogy mik a menő szakok, mert akkor szenvedés lesz végigtanulni azt a 3-4 évet.
Szia!
Első válaszoló vagyok. Nekem nagyon tetszik a suli és a szak is. Nem bántam meg, hogy "csak" ide vettek fel. A tanárok is nagyon jók, elég szakképzettek, inkább a szervezéssel vannak a gondok...
BGF-et én csak ajánlani tudom. Sok sikert a választáshoz!
A gazdálkodási és menedzsment szakon nagyon sok a matek? Aki 3-as,4-es gimnáziumban matekból az is el tudja végezni? Valamint könnyen el lehet vele helyezkedni?Kb mennyi a fizetés?
Aki turizmus-vendéglátás szakon végzett,akkor ő el tud helyezkedni olyan munkában, ahol a gazdasági diploma a feltétel? Elvégre benne van a megnevezésben, hogy közgazdász, turizmus-vendéglátás szakon.
És ha eddig végig 5-ös voltam matekból és versenyekre jártam, de most az új tanárnál 2-es vok attól még felvehetnek?:S
(10-es vok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!