Melyiket ajánljátok: olasz, spanyol vagy francia?
nehézség szerint: spanyol-olasz-francia
az hogy melyikkel járnál jól az attól függ milyen célból szeretnéd megtanulni
Én angolul közép üzleti és spanyol felsőfokon beszélek.
Én úgy tudom, hogy a francia elég nehéz. Több olyan ismerősöm van, aki több év tanulás után feladta, persze kellő szorgalommal ez is elsajátítható.
A spanyol nyelvet elég könnyűnek tartom, könnyebbnek mint az angolt. Egyszerű, mert élvezet tanulni, kicsit beleéled magad abba a mentalitásba, ami szerintem nagyon jó és ha a kultúrájuk is érdekel akkor meg egyenesen főnyeremény.
Arról nem is beszélve, hogy az olasz nyelvet olvasva nagyjából megértem, pedig soha nem tanultam, a beszédben is értek dolgokat, de kiejtésbeli különbségek már akadnak bőven. Szóval szerintem ha a spanyolt választod és utána még olaszba is belekezdesz, akkor úgymond két legyet üthetsz egy csapásra.
Azért gondolkodj el rajta, hogy neked mi lenne a jó választás, mert szerintem fontos, hogy az egész országot, kultúrát, az embereket kedveld és élvezd azt, amit tanulsz!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!