Hogyan lehet egész nap úgy tamulni, hogy maximálisan a feladatra koncentráljak?
Nekem a Reergin tabletta segített sokat a koncentrálásban, vény nélkül kapható patikákban ,de sztem gyógynövény boltokban is pl. Herbária...gyógyhatású készítmények számít.
Nekem is barátom tanácsolta, ő orvosis..mesélte h hülye évfolyamtársai koffeintablettákkal tömik magukat, azt egész éjjel hánynak tőle, másnap meg alig bírnak levizsgázni..uh tényleg csak olyant vegyél ami biztonságos. Nekem ez a Reergin bejött ebben nincs koffein...különböző aminosavak vannak csak benne ami serkenti az agymüködést ha veszélyes lenne én sem szedném na persze nem kell mindennap :)
Amúgy meg soktól függ a tantárgytól a tanulási módszer..én pl. csak ha magolnom kell akkor nagyon tudok szenvedni és akkor folyamodom ehhez a tabihoz, ha függvény rajzolás v számolás van akkor vhogy jobban tudok magamtól is koncentrálni..de persze mindenkinél más. Egy közgázos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!