Diákhitel terhelhető szülőre?
Üdv!
Gondolom még aktuális a kérdés...
Én úgy tudom ha nem törlesztesz akkor ugyanúgy behajtható mint bármelyik másik hitel vagyis jönnek a házba és lefoglalnak amit tudnak..ez akkor a legrosszabb ha van valami ingatlan vagy ingóság ami a neveden van. De direktbe anyukádra nem kötelezhetik max elviszik az ágyat alólatok:(:(
Érdemes előtörleszteni amikor biztos munkahelyed van. Ha odaírod, hogy előtörlesztés akkor közvetlen a túketartozás csökken ha nem írod oda akkor akár arra is jó, hogy ha pár hónapig munkanélküli leszel és nem tudod fizetni akkorabból az előtörlesztésből veszik el a havi min. törlesztőt.
Én is szenvedek vele. Eddig sajnos anyagi okok miatt csak a minimumot tudtam fizetni de ezzel már majdnem duplája lett a hitelem:( Igaz az én anyukám önként ajánlja mindig, hogy segít:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!