Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Honnan tölthetem le ezt a...

Honnan tölthetem le ezt a történelem könyvet? (Száray Miklós: Történelem 1. )

Figyelt kérdés

[link]

Sürgősen szükségem lenne Száray Miklós: Történelem I. c könyvére, mert témazárót fogok töriből írni, és jó volna átolvasni az ehhez tartozó fejezetet!

2011. jan. 29. 01:24
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Akkor lassan ideje megvenni az idei tankönyveidet, így a második félév kezdetén. Meg sem merem kérdezni, hogy eddig miből tanultál.
2011. jan. 29. 04:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem megvan, ha csak pár fejezetre lenne szükséged, szívesen beszkennelem és elküldöm, ha gondolod.
2011. jan. 29. 09:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Van történelem könyvem, de a tanárunk azt mondta, hogy ne abból tanuljunk (egyébként az Élő történelem 1. van meg nekem); állítólag kevés benne a konkrétum... Nagyon megköszönném, ha el tudnád küldeni a hellenizmusról szóló részt (sajnos nem tudom, hogy ez hány oldalt jelent), de ha túl sok lenne, akkor Nagy Sándorral, Athén fénykorával és bukásával is beérném!
2011. jan. 29. 10:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Az első kommentelőnek üzenem: kitűnő tanuló vagyok, és kikérem magamnak az ilyen sértegetést. Mielőtt másokat szidna inkább magával kezdhetne valamit. (Lehet, hogy ez csak számomra szokatlan, de szerintem egy tisztességes embernek hajnali négykor nem az a dolga, hogy másokat szidjon...)
2011. jan. 29. 17:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez igaz. Tisztességes ember hajnal négykor alszik. Börtönbe az ilyennel!
2011. jan. 29. 17:28
 6/6 anonim ***** válasza:
50%

Nem, de a tisztességes embernek hajnali 4-kor nem az az elfoglaltsága, hogy másoknak alaptalanul szólogasson be.

Tudod, én egyetemre járok, és az előző félévben nem volt matekkönyvem. Mivel figyeltem az előadásokon, és ott voltam a gyakorlatokon, nem is volt rá szükségem. 5-ös lettem. De nyilván te azt mondod, mekkora sóher vagyok, hogy nincs könyvem.

De hogy ha gimnázium: biológiából volt ugyan könyvem 3 évig, de hogy sosem nyitottam ki, az biztos. Kémiából sem sűrűn kellett kinyitnom, csak ha olyan anyag volt benne, amit inkább bevágni kellett, és a tanár emiatt nem adta le. Mindkét tárgyból mindig 5-ös voltam.

Magyarból is mindig volt könyvem, de mit tegyek, ha szart sem ért? Egy fokkal nem lettem tőle okosabb, leginkább a tűzre dobtam volna. De még így is mindig megvolt a 3-as.

Azt is hozzáteszem, hogy nem jártam/járok gyenge helyekre.

Nyilván te az ilyen gyakorlati dolgokkal nem vagy tisztában. Azt sajnálom, hogy te az a típusú ember vagy, amilyenek az oktatásügyi politikusaink is: baromira fingjuk sincs a témáról, főleg nem a gyakorlati oldaláról, de azért osztják az észt ilyen demagóg módon.

2011. jan. 30. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!