Milyen a szegedi egyetemista lét?
Figyelt kérdés
benne van a pakliban, hogy jövőre ott fogok továbbtanulni. és, sajnos, mivel szeged jóindulatúan is 3 és fél órára van innen, baromi keveset tudok a városról.2011. jan. 27. 18:04
1/1 anonim válasza:
Szerintem csodálatos, én nagyon szeretem:)
Szép a város, viszonylag tiszta, a mérete is pont jó. Nem túl nagy, mindenhova viszonylag rövid idő alatt el lehet jutni, de azért minden van, ami kell.
Az egyetem nagyon diákbarát, kapunk ingyen bérletet jegyzettámogatást minden évben.
Rengeteg program van, kari bulik, fürdőzés, télen ingyenes jeges estek.
Anyagi szempontból mindenképpen jobb, mint pl. Budapest (olcsóbbak az albérletek és a szórakozás is).
Szerintem meg fogod szeretni, nagyon élhető kis város^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!