Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek mennyek fodrásznak?

Szerintetek mennyek fodrásznak?

Figyelt kérdés
Jó dolguk van manapság a fodrászoknak?Szerintem nincs baj vele csak egyre többen válasszák a szakmát és félek hogy belebukok utána nem tudok mihez kezdeni.
2011. jan. 19. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha ezt szeretnéd csinálni akkor menj. (és nem menny!) Viszont erős túlzás hogy jó dolguk lenne. Az van amit írtál, hogy nagyon sokan vannak, az én ismerőseim akik nem akartak továbbtanulni vagy nem vették fel őket egyetemre, nagy részük elment fodrásztanfolyamra. Persze a fodrászokkal nincs semmi baj, jó munka.
2011. jan. 19. 20:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Magamatt el tudnám tartani de családot alapítani majd és eltartani szerintem ahhoz kevés lenne :S
2011. jan. 19. 22:38
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem azért van még benne lehetőség. ha jól csinálod, jól kereshetsz vele.
2011. jan. 20. 15:52
 4/5 anonim válasza:
végülis mehetsz. De a sok állástól csúnya viszeres lesz a lábad! :S
2011. jan. 21. 23:45
 5/5 anonim válasza:
Szerintem én egyetem után elmegyek majd egy fodrász tanfolyamra, mert nagyon tetszik, de ezt természetesen csak "másodállásban" csinálnám, mert nem keresnek túl sokat:S
2011. júl. 22. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!