Milyen OKJ-s képzésre érdemes jelentkezni, amivel ellehet helyezkedni?
Ha megfogadod a tanácsom akkor FSZ-re jelentkezel főiskolán vagy egyetemen. Ez is OKJ-s bizonyítványt fog neked adni. Annyi a különbség h ha elvégezted (4 félév) és utána tovább akarsz tanulni akkor beszámítják neked, feltéve ha ugyanabban az iskolába jelentkezel ahol elvégezted az OKJ-t.
Mondok pl-t. Elmész gazdálkodási menedzserasszisztensnek, elvégzed ezt az OKJ-t, utána jelentkezel újra a suliba gazdálkodás-menedzsment alapképzésre és mivel alapozó tantárgyak vannak az OKJ-ban, amiből ugye sikeres vizsgát tettél, ezért beszámítják neked a BSc-dbe és azokból a tárgyakból neked már nem kell újravizsgázni. Kb 1 év vizsgáit foglalja magába, amiket elfogadtathatsz.
Remélem tudtam segíteni!
Én sajnos elcsesztem mert simán középiskolában csináltam OKJ-t (pénzügy-számvitel), de a hibáiból tanul az ember...
Igazán nm!
Ha én elszúrtam más azért ne szúrja el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!