Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha most újra beszeretném adni...

Ha most újra beszeretném adni a jelentkezésemet egy másik felsőfokú intézménybe az előzőben mit kell csinálni?

Figyelt kérdés
Egy fősulira járok de ott akarom hagyni és szept.ben egy másikat elkezdeni.. elég ha passziválom egyelőre azt és majd ha sikerült a felvételi automatikusan kiraknak az előzőből? kérlek csak azt ne irjátok h a TIK-be meg a TO-ba menjek be mert tudom hogy előbb utóbb bekell de előtte egy kis információt szeretnék szerezni hogy ne tűnjek teljesen hülyének.köszönöm
2011. jan. 19. 10:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Passziválhatsz.

De azután, ha már felvettek, meg kell szüntetni a hallgatói jogviszonyodat. Ugyanis attól, hogy felvesznek máshova, nem szűnik meg automatikusan a jogviszonyod, hiszen nyugodtan tanulhatnál mindkét helyen egyszerre.

2011. jan. 19. 10:48
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget :)
2011. jan. 19. 11:11
 3/5 A kérdező kommentje:
jah és ha küldöm a jelentkezést akkor annak ugyebár van külön kis rovatja ahova ezt fel kell tüntetni?
2011. jan. 19. 11:13
 4/5 anonim ***** válasza:
én is így csináltam. újrafelvételiztem máshova, a régin meg most is passzív vagyok. gondolom előbb-utóbb csak kirúgnak maguktól... de újrafelvételinél meg kell majd jelölnöd, hogy már használtál el az állami féléveidből, meg beiratkozásnál is kell igazolás a régi egyetemedtől. szóval ha esetleg te bemész a TO-ra kiiratkozni, akkor egyből kérj is tőlük igazolást, hogy oda jártál, ne kelljen majd szeptember elején még egyszer bemenned hozzájuk.
2011. jan. 19. 12:11
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!sokat segítettetek! holnap megyek is intézkedni!
2011. jan. 19. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!