Hogy szoktatok tanulni?

Figyelt kérdés
Ötletek kérek, mert nehezen tudom rávenni magam a tanulásra félévkor 3.1 lettem és szinte semmit nem tanultam o.fő azt mondja hogy tőlem elvárja hogy 4,00 legyek....
2011. jan. 18. 16:46
 1/3 anonim válasza:
Kinyitod a könyvet és el olvasod többször felmondod magadba és ha tudod akkor kész:)
2011. jan. 18. 16:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Rávenni magamat csak akarat kérdése. Erősen elhatározom, távolabb megyek a számítógéptől, ált. lefekszek az ágyra elolvasom. Ha olyan, amit nem kell nagyon tanulni, inkább érteni, akkor átolvasom, aztán megnézem, hogy meg tudnék-e csinálni egy feladatot. Ha pedig tanulósabb, akkor felolvasom magamnak hangosan vagy elmondom a saját szavaimmal, hogy közbe nézem a jegyzetet. Utána ha van még időm/kedvem, akkor felmondom magamnak.

Igazából nekem az elkezdés a nehéz, meg hogy ne ábrándozzak el közbe, de ha tudom, hogy kell, akkor megtanulom, csak mindig az utolsó pillanatban. Mondjuk elég gyorsan tanulok szerencsére és jó jegyeim vannak, nekem bejön ez a módszer. :)

2011. jan. 18. 17:08
 3/3 anonim ***** válasza:

leülsz kinyitod a könyvet/füzetet tanulsz... hidd el nem fáj

hangosan olvasd fel, van aki viuális tipus szal rajzokra emlékszik.

2011. jan. 20. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!