Nem késő 29 évesen belekezdenem az egyetembe?
Figyelt kérdés
Belevágjak vagy ne?2011. jan. 12. 08:32
1/12 anonim válasza:
Ha azt veszed, hogy csak 3.5 év (általában) egy alapképzés, akkor cirka 32 éves korodra van diplomád. Ha van megfelelő háttér hozzá, akkor én a helyedben nem hagynám ki. Egy próbát megér.
2/12 anonim válasza:
nekem levelezőn 40 év fölötti tankörtársam is volt.
3/12 anonim válasza:
Nem késő, vágj bele nyugodtan.:)
5/12 anonim válasza:
ha tényleg jó vagy és valami valóban hasznosat tanulnál és nem csak elkeseredésből szeretnél gyorsan egy akármilyen diplomát, akkor nyugodtan belevághatsz. én 25 évesen vagyok elsős matek szakon.
6/12 anonim válasza:
Miért ne? Én most 27 évesen kezdek mesterszakba. Megéri, főleg ha még államilag finanszírozott, és nem csak a papírért csinálod.
7/12 anonim válasza:
31 évesen kezdtem el. Nem késő, sőt: az élettapasztalatod, a szemléleted előny a fiatalabbakkal szemben, akik görcsösebbek a vizsgán és sok esetben nem tudják úgy kifejezni magukat, mint érettebb társaik!
szóval: HAJRÁ-HAJRÁ-HAJRÁ!
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:)
2011. jan. 12. 21:03
10/12 anonim válasza:
"Tanulni sohasem késő" EU-s akcióterv. Vedd ki a részed belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!