Mit jelent az, ha integrálják az egyetemi kart egy másik egyetembe, a diákok számára ez mit takar? Az eddigi tantervüket viszik tovább, vagy össze-vissza kavarják (megfeleltetik) a másik egyetem képzésével?
Figyelt kérdés
2011. júl. 25. 19:20
1/4 anonim válasza:
A mucsaröcsögei főiskoládat most már xy egyetemnek hívják majd, ennyi lényeges változás lesz. Tantervbeli változás nem lesz, ezt mindig felmenő rendszerben csinálják. A többi változás adminisztráció szintjén lesz, ez téged nem érint közvetlenül.
2/4 anonim válasza:
Ez is olyan lesz, hogy a szombathelyi Berzsenyi Dániel Főiskolát összevonták az NYME-vel, így ott van az NYME-BTK és az NYME-TTMK.
3/4 A kérdező kommentje:
Én konkrétan a Kandó(Óbudai Egyetem) és a BME összevonására gondolok, mindkét helyen van villamosmérnök képzés csak tök más.
2011. júl. 25. 22:14
4/4 anonim válasza:
Nem hallottam még erről az összevonásról. BME-t a Corvinussal akarják, ha jól emlékszem. Egész pontosan a GTK-t.
De ha az általad említett két intézményt vonják össze, akkor valószínűleg a BME-be beolvad az Óbudai E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!