Hogyan lehet megtanulni 11 oldalnyi tömény anyagot kettes szintre 4 nap alatt?
11 oldal anyagot 4 (NÉGY?!) nap alatt?
Viccelsz?
Vannak szakok ahol 200 oldalon rágják át magukat 1 éjszaka alatt kettes szintre...
Legjobb megoldás, ragasztó a seggedre, ragadj a székhez számítógép kikapcs, zene kikapcs, és olvas-olvas-olvas-olvas. Lényegében magolás, de amikor a kettesért megy az ember ez a legcélravezetőbb, olyan tárgyakból amit nem kell megérteni, csak tudni. Matematika pl. nehéz így.
11 oldal :'D
11 OLDAL xD :D:D:D NÉÉGY NAP ALATT? xD :D:D:D
Nekem 200-at kell másfél nap alatt megtanulnom:D
Jah és ez is tömény...200 oldalnyi tömény, szeves és bioorganikus kémia:D
Amúgy oszd be szépen. Tanuld hármasával...és uccsó napra csak két oldal marad:D
Ja és ne gépezz sokat, tanuljál! És akkor tuti, menni fog!
Szia:D
4 nap alatt bármit meg lehet tanulni, én 1,5 nap alatt tanultam meg hármas szintre egy egész féléves anyagot.
Ha mondjuk holnapra kéna, akkor a megoldás:
ha nem papíron van, akkor kinyomtatod
laptopot kikapcsolod, beleteszed a táskájába, és elteszed a sarokba.
PC-nél hasonló a megoldás.
Ha az anyag nem csak tömény, hanem érthetetlen is, akkor érdemes egy kolléga segítségét kérni. Egy egy órás skype konferencia csodákra képes.
Hát figy...ahogy jobban meg tudod jegyezni! Ha úgy jobban meg tudod jegyezni, hogy hangosan mondod, akkor mondd! ;)
Egyébként nagyon fontos, hogy értsd is, amit olvasol!
Tehát értelmezd, ne csak bemagold!
Én amúgy szoktam sétálgatni is közben a szobámban:D
Gondolhatod milyen fáradt vagyok nap végére, mikor vagy 6-8 órát tanulok:D:D:D
Kinek mi válik be...;)
4 nap alatt ötösre meglehet tanulni 11 oldalt:D
igaz történet: 150 oldal római jog az első zhra (nem vizsga, az azért túlzás) 3 nap alatt, minden ötödik szó latinul, 5-re sikerült. Tényleg, annyi a titok, hogy kapcsold ki a gépet. Ne nézd meg, frissített-e vki facebookon, és fent van-e vki MSNen, kikapcs és tanulás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!