Ez a gimi megfelelő lenne?
Figyelt kérdés
Hetedikes vagyok.Most úgy gondolom(nem biztos,hogy akkor is ezt fogom), hogy majd az állatorvosi egyetemre szeretnék felvételizni. Ehhez erős gimi kell, ez erősnek tűnik? [link] Én a spanyolt és az angolt venném fel nyelvnek. (angolt 7 éve, spanyolt 3 éve tanulok)2011. jan. 3. 18:39
1/1 anonim válasza:
Én csak annyit tudok ,hogy jó a közösség. Orvosira nagyon durva bekerülni én is az akartam lenni
,de azt csak akkor vállald be ha kitűnő vagy és szeretsz ( legalábbis nem unod meg 2 óra után) tanulni.
, ha szereted a biológiát.
és ha van olyan eredményed én ajánlom az Apáczai-t mert az természettudományos Gimnázium , ami azért nagyban segíti a továbbtanulásodat! Nagyon jó gimnázium! A felvételi arány itt kb. 100% az az minden diákot felvesznek valahova a felsőoktatásba !
Sok sikert ;)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!