Érdemes gyógytornásznak tanulnom?
Nem sportolok, sosem voltam túl ügyes tesi órán, maximum, ha kitartásra volt szükség - pl. hosszútávfutás. Szerintetek baj lehet-e ez, ha majd gyógytornásznak tanulok?
Bioszból, eü. tárgyakból jó vagyok, és szívesen dolgoznék ezen a területen. Mellesleg azért is jónak tartom, mert így majd muszáj lesz mozognom és "fitt" leszek.
19/L
Sajnos jelenleg nem éri meg gyógytornásznak tanulni.
Hatalmas a túlképzés miközben sorban szűnnek meg a munkahelyek, nem lehet vele munkát találni.
Ha érdekel ez a terület, akkor tanulj gyógytornásznak. Itthon tényleg nem keresnek jól, de külföldön keresik a gyógytornászokat és nem keresnek rosszul.
Az meg nem baj, ha nem vagy a legfittebb vagy a legügyesebb, én sem vagyok az, mégis elvégeztem a fősulit. A kitartás az nagyon jó, kell majd a suliban és utána a munkában is.
Azért valamilyen szinten kell az erőnlét, mert sokszor kell betegeket mozgatni, ágyból székre kiültetni, de ha a suli alatt elkezdesz valamit sportolni( heti 2-3szor futni, vagy úszni) az bőven elég... és mondjuk hát-hasizom erősítés...
Már most elkezdtem tornázni. :) Az élet minden területén jól jön, ha kicsit erősödöm.
Ha az ember 8 órát ül, akkor az teszi tönkre, ha 8 órát áll, akkor az, ha emelget, cipekedik, akkor az. Majd megpróbálok megtenni mindent annak érdekében, h ne váljak használhatatlanná.
Köszi a válaszolóknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!