Iskolaváltás, de hogyan?
A jelenlegi iskolámban ezalatt a fél év alatt, nem tetszett meg a közösség, és maga az egész iskola sem!
szeretnék iskolát váltani, ennek mi a módja, menete ?
9.-es vagyok, egy elég jó gimnáziumba járok.
köszi szépen !
Hát ha magasabb szintű gimibe mész lehetséges hogy van külömbözeti vizsga...de egy szakközépbe elég csak úgy átmenni...
De nem tudom hogy mire vonatkozik a kérdés: A szüleidnek hogy adagold be, vagy technikailag hogy zajlik...pontosan miben kéne segítség?
Amúgy mi a baj a közösségel? Görények veled? Vagy csak nincs barátod?
szia!
én hatosztályosba jártam,2 és fél év után sehogy sem bírtam megszokni,átlagos gimibe jártam,és iskolaváltás mellett döntöttünk
körülnéztünk neten,vettünk egy iskolaválasztás előtt c kiskönyvet,abban minden benne van feketén-fehéren,és listáztuk,mik jöhtnek szóba.akkor én már eléggé tudtam,mit akarok,így csak a nagy presztizsű gimiket jelöltem meg.anyukámmal körbetelefonáltuk őket,de nekem sokkal nehezebb volt a dolgom,mert valahonnan egyből elutasítottak,mondván hogy félévben semmiképpen nem vesznek át,akármilyen jó felvételit írok.így az álmomról,az apáczairól lecsúsztam.(és nem tudtam volna még ott maradni fél évet az előzőben,maga volt a pokol!)
aztán végül csak egy maradt,a veres pálné gimnázium,bementünk többször,felvételit írtam,és ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!