Ha a földrajz és a magyar érdekel, akkor milyen szakirányban tudnék elhelyezkedni? MIlyen munkát végezhetek? Biosz kizárva.
Szia!
Én magyar szakra járok, és a föcit akartam második szakként felvenni, de mégsem fogom. Egyrészt mert ezen az egyetemen nagyon nehéz a földrajz, még minorszakként is. Másrészt, mert vannak ilyen nyalánkságok, hogy fizika, kémia, matek. Egyszóval a középiskolai és az egyetemi/főiskolai földrajz köszönőviszonyban sincsenek egymással.
DE! Válaszd a kettő közül azt az alapszakot, amiről úgy érzed jobban érdekel. A földrajznak nagyon jó kis szakirányai vannak (pl. geológus), nézz utána a felvi.hu-n. És ami még biztos, hogy a
Bocs, lemaradt a vége.
Szóval az biztos, hogy ha elvégzed a földrajzot, könnyen fogsz munkát találni, ami érdekes és változatos is lehet.
A magyarhoz még annyit, hogy nehéz vele elhelyezkedni, én se vagyok normális, hogy ide jelentkeztem, de nagyon szeretem, és élvezem, amit tanulok.
Járj utána, és sok sikert kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!