Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szombaton központi magyar,...

Szombaton központi magyar, matekot írok. Valami jó tanácsotok van?

Figyelt kérdés
Hogy mndjuk ne izguljak,vagy mikor érkezzek meg oda,vagy mit tegyek az előtti napon...
2009. jan. 22. 14:08
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
A központi nevetségesen egyszerű! De komolyan, kár miatta izgulni. Ha eddig tanultál és van egy csepp eszed röhögve megírod. Vigyél magaddal nasit,időbe menj, de ne sokkal előtte, mert mindenki ideges és csak stresszeled magad. Úgy látom, már most a plafonon vagy az idegességtől, pedig komolyan gyerekjáték, nekem is tök jól sikerült, pedig nem vagyok zseni.
2009. jan. 22. 14:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Én tavaly írtam a központit 100-70 pontosra. Én is izgultam, de nem nagy durranás. Én mielőtt bementünk megettem egy Mars csokit. Állítólag agyserkentő.
2009. jan. 22. 14:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja és vigyél magaddal Diákigazolványt és az OM azonosítót (az a kék kártya rózsaszín csíkkal az alján).
2009. jan. 22. 14:52
 4/7 anonim válasza:

Vigyél csokit. (Sport szelet, Kapucíner a legjobb ilyenkor :))

Ja, én félórával korábban már ott lennék. Reggel pedig az odaúton azt mondogatnám magamban, amire vágyom, pl. hogy "max. 2 pontot veszítek ma, a vizsga nagyon könnyű, megcsinálom", meg ilyesmi.

Sok sikert!

2009. jan. 22. 14:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne izgulj:) És az a legfontosabb, hogy VIDD A DIÁKOD! Én 5 éve írtam és otthon hagytam,hát volt magyarázkodás rendesen:)
2009. jan. 22. 16:00
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!!!!Mostmár kicsit megnyugodtam:)
2009. jan. 23. 12:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Hajrá! Én is holnap írom...:)
2010. jan. 22. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!